Wij creëren uw
unieke merkbeleving

Wij creëren uw
unieke merkbeleving

200 rijdende visitekaartjes onderweg in Parkstad

Zorg
Autobelettering • Wrapfolie • Montage

Heb jij ze al gespot? MeanderGroep Zuid-Limburg heeft namelijk zijn wagenpark opnieuw laten beletteren. Maar liefst 150 auto’s (deels elektrisch) rijden nu al rond als echte eyecatchers. 50 volgen er nog. Het bedrijf Rope Reclameproducties nam de belettering voor zijn rekening, Marjolein Driessen van Vormzuid deed de vormgeving.

Björn Kamycki, die samen met Ceriel Vromen eigenaar is van Rope Reclameproducties, voelde zich vereerd om betrokken te zijn bij dit megaproject. Het reclamebureau uit Wijlre won de tender waarvoor ze zich in het voorjaar hadden ingeschreven. “Ik voelde eigenlijk aan alles dat het balletje onze kant op zou rollen. Maar het is dan toch heel fijn om het verlossende e-mailtje te krijgen. Ik was zeer opgelucht en enorm blij, dat kan ik je vertellen.”

Prettig werken door de korte lijntjes
Een extra stap zetten voor hun klanten is het handelsmerk van Rope Reclameproducties. Daarnaast staan ze bekend om hun snelle communicatie, perfecte kwaliteit, geweldige service en het nakomen van afspraken. Niet voor niets dat MeanderGroep koos voor hen. “Wij deden al goede zaken, maar onze samenwerking is nu alleen nog maar beter geworden. Het is prettig werken door de korte lijntjes met directeur Thuiszorg Tessa Schreibers, tactisch inkoper Alfred van den Berg en manager strategische marketing en communicatie Paulette van Lierop.”

Belettering onder een partytent van 10 bij 3 meter
Belangrijk bij zo’n groot project zijn een strakke planning, een goede coördinatie en een nauwe samenwerking. “Een van onze grootste uitdagingen was het plannen. Maar gelukkig door de inzet van Alfred en collega’s van de afdeling inkoop is alles vlekkeloos verlopen.” Om efficiënt te kunnen werken, had Rope een werkstation ingericht op de parkeerplaats van MeanderGroep. “Onder een partytent van 10 bij 3 meter hebben wij bijna 3 werkweken aan een stuk auto’s beletterd. Normaal gesproken doen wij dat binnen op onze locatie in Wijlre. Maar het was natuurlijk veel efficiënter om de 150 auto’s van de thuiszorgmedewerkers ter plekke van de belettering te voorzien.”

Leid je eigen leven… Thuis
Het resultaat mag er zijn. De auto’s hebben een mooie nieuwe look gekregen, die precies past bij de professionele uitstraling van MeanderGroep. De boodschap op de zijkanten van de auto’s zegt genoeg: Leid je eigen leven… Thuis. En sluit perfect aan bij de missie van MeanderGroep: het ondersteunen van hun klanten in het zo prettig én zolang mogelijk in hun eigen omgeving te blijven (wonen). “De auto’s zijn nu rijdende visitekaartjes in heel Parkstad.”

Wij ontzorgen uw project van A tot Z.
Van ontwerp tot realisatie.