linkedin Facebook youtube sibon

Over ons

Rope Reclameproducties is een familiebedrijf dat ruim 30 jaar bestaat. In 1988 zijn we begonnen onder de naam Rope Montage. Rope monteerde in die tijd metalen kledingkasten voor kleedruimtes van bedrijven. Vanaf het begin is er een duidelijk motto: “Wanneer wij een klantrelatie aangaan, dan is dit voor de lange termijn.”

Rond 1990 is de grondlegger van Rope begonnen met het ontwerpen van sta-tafels. In die tijd was er een grote toename van evenementen en was er dus veel behoefte aan inklapbare biertafels. Dit bleek een groot succes! Tot 1995 heeft Rope 8.000 biertafels geproduceerd, hoofdzakelijk voor de Nederlandse markt. Daarnaast is Rope begonnen met het produceren van mobiele tapunits voor de evenementen afdelingen van diverse brouwerijen en drankhandels. Deze ontwikkelingen leidden tot de naamsverandering in Rope Horeca Equipments.

In 1994 kreeg Rope de opdracht om in heel Nederland alle logo’s van de Gulpener Bierbrouwerij te vervangen. Om aan deze vraag te voldoen werd het bedrijf uitgebreid met een montage gedeelte. Hierin heeft Rope zich steeds verder ontwikkeld mag zich sindsdien vaste leverancier van Gulpener noemen. Sinds 1997 is Rope gevestigd in Wijlre, en is Rope alle reclamematerialen voor Gulpener gaan verzorgen. Dit bleek zo succesvol dat al snel andere brouwerijen bij Rope aanklopten. Rope richtte zich vanaf dat moment op de produktie, inkoop, revisie en bedrukking van reclame voor hoofdzakelijk horecabedrijven.

Vanaf 2002 is Rope trotse eigenaar van het huidige bedrijfspand in Wijlre. Dit gaf de mogelijkheid voor grotere opslag en ruimte voor een werkplaats waar alle reclame materialen gefabriceerd konden worden. De formule die klanten aansprak was al snel dat Rope alles in eigen beheer produceert. Van lichtbak met belettering, tot de montage hiervan. Goede aftersales staat hierbij altijd hoog in het vaandel. In 2010 is Rope begonnen met een eigen print en ontwerp afdeling. Deze toevoeging aan het rijtje diensten die Rope aanbiedt, betekende dat Rope vanaf dat moment fullservice haar klanten kon bedienen.

“Houden van” is loslaten. Een vaak gebruikte uitdrukking door de oprichter van Rope. Op 1 januari 2014 is het bedrijf dan ook officieel overgedragen aan de nieuwe generatie, onder de naam Rope Reclameproducties.

Door de jaren heen heeft Rope zich steeds op innovatieve wijze aan de markt aangepast. Met nieuwe technieken en nieuwe kracht blijft Rope dit beleid ook in de toekomst voortzetten. Goede producten, en uitstekende service om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Slide background

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geef aan dat u geen robot bent
Naam en achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Bericht

Kruis 1 of meerdere onderwerpen aan waar u graag meer informatie over zou willen ontvangen:

Bekijk de onderwerpen

Rope Reclameproducties

Rope Reclame Producties is een full service en erkend signbedrijf voor binnen- en buitenreclame met een Si’Bon keurmerk. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden reclameproducten door heel Nederland. Alles vakkundig door ons in huis geproduceerd.

© Copyright 2021 Rope Reclame Producties.
Ontwerp en realisatie
www.advacom.nl

sibon

Contact

Rope Reclame Producties
Elkenraderweg 20
6321 BL Wijlre
KvK nummer: 59.30.66.29

M: 06 - 55 17 58 20
T: 043 - 450 18 43
E: info@ropereclame.nl
linkedin Facebook youtube
sibon Algemene voorwaarden Vrijwaring en privacy verklaring Aanleverspecificaties

© Copyright 2021 Rope Reclame Producties.
Ontwerp en realisatie www.advacom.nl