linkedin Facebook youtube sibon

Terras schermen

Maximaal comfort

U heeft een prachtig terras waar u gasten kunt ontvangen voor een cappuccino of een biertje. Een terrasscherm zorgt er dan voor dat uw gasten beschut tegen de wind zitten. Een goed beschut terras is doorgaans snel terugverdiend aangezien u uw gasten hierdoor kunt laten genieten van hun vrije tijd, ook als het weer niet helemaal ideaal is.

Ons assortiment in terras schermen bestaat uit verrijdbare en vaste schermen. De vaste schermen worden door onze vakmensen geplaatst, zodat uw klanten optimaal kunnen genieten wanneer zij op uw terras zitten. Al onze terrasschermen worden door ons in eigen productie en op maat gemaakt, zodat ze aansluiten op de sfeer en inrichting van uw terras. En daarbij, heel belangrijk, de juiste afmetingen hebben.

Maatwerk
Op maat gemaakt betekent ook passend bij u locatie en uw huisstijl. Daar zorgt onze grafische afdeling voor. Uw logo op de windschermen is vanzelfsprekend mogelijk. Daarnaast kunnen de schermen in iedere mogelijke ralkleur opgeleverd worden. Wij bespreken graag uw wensen.

Hoe gaan wij te werk
In principe kunnen wij elk formaat voor u op maat maken. Maar de omgeving en de materiaal keuze zijn wel zaken die grote invloed hebben. Daarom inventariseren wij uw vraag en bespreken de mogelijkheden met u. We maken een afspraak met u en komen de juiste maten direct opmeten. U krijgt vervolgens van ons een voorstel bestaande uit een visualistie van het mogelijke eindproduct en een offerte. Indien akkoord verzorgen wij het ontwerp, productie en montage van het eindproduct. Uiteraard als rode draad tijdens dit proces: persoonlijk contact met de professional, van begin tot het eind.

 

Opties

Slide background
 

Opties

Bekijk ook
icon

Buiten reclame

icon

Binnen reclame

icon

Reclame borden

icon

Auto reclame

icon

Bewegwijzering

icon

Licht reclame

icon

(Mega) parasols

icon

Banieren

icon

Terras schermen

icon

Stickers & Kleding

icon

Huisstijl & Website

icon

Service & Montage

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geef aan dat u geen robot bent
Naam en achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Bericht

Kruis 1 of meerdere onderwerpen aan waar u graag meer informatie over zou willen ontvangen:

Bekijk de onderwerpen

Rope Reclameproducties

Rope Reclame Producties is een full service en erkend signbedrijf voor binnen- en buitenreclame met een Si’Bon keurmerk. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden reclameproducten door heel Nederland. Alles vakkundig door ons in huis geproduceerd.

© Copyright 2021 Rope Reclame Producties.
Ontwerp en realisatie
www.advacom.nl

sibon

Contact

Rope Reclame Producties
Elkenraderweg 20
6321 BL Wijlre
KvK nummer: 59.30.66.29

M: 06 - 55 17 58 20
T: 043 - 450 18 43
E: info@ropereclame.nl
linkedin Facebook youtube
sibon Algemene voorwaarden Vrijwaring en privacy verklaring Aanleverspecificaties

© Copyright 2021 Rope Reclame Producties.
Ontwerp en realisatie www.advacom.nl