linkedin Facebook youtube sibon

Auto reclame

Hét rijdende visitekaartje

Autoreclame is nog altijd de meest effectieve vorm van reclame. Dit blijkt uit cijfers van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Een bedrijfsauto die veel op drukke wegen rijdt, wordt per maand door honderdduizenden personen gezien. Dit kan wel oplopen tot bijna 2 miljoen impressies per jaar! In relatie tot de kosten is reclame op een auto dan ook zeer efficiënt en doeltreffend.

Groot bereik
Met een relatief lage investering heeft men in verhouding een ontzettend groot bereik. En, ook niet onbelangrijk, met autoreclame bereikt men de doelgroep in de regio waarin men zelf actief is. Verkeersdeelnemers kunnen niet om de boodschap heen; wegzappen of wegklikken, is er niet bij. En wat te denken van files? Vervelend voor wie erin verzeild raakt, maar de reclameboodschap op de achterzijde van de auto of vrachtwagen komt ongetwijfeld binnen bij de personen die er achter rijden. Een goede autoreclame beklijft langer dan een advertentie in welk medium dan ook.

Fullcolour beeld
De laatste jaren is, al dan niet in combinatie met gesneden letters, het gebruik van fullcolour afbeeldingen sterk toegenomen. Levensgrote geprinte visuals kunnen de communicatieboodschap versterken en de impact is enorm. Zelfs zijramen en achterruiten kunnen worden beplakt met speciale raamfolies (one way vision, zicht naar buiten blijft dan mogelijk), waardoor het ontwerp volledig kan worden geïntegreerd met het voertuig.

Carwrapping
In principe is alles mogelijk: bestickering met letters en logo’s, striping, fullcolour afbeeldingen, kleurcombinaties en -overgangen. Ook het volledig inpakken van de auto, bestelbus of vrachtwagen – het zogenoemde carwrapping – met zelfklevende folie is mogelijk. Bijvoorbeeld om aan te sluiten bij de kleuren van uw huisstijl. Goedkoper en duurzamer dan het opnieuw laten spuiten van de auto in een specifieke kleur en de lak wordt ook nog eens beschermd. De restwaarde van het voertuig wordt er alleen maar positief door beïnvloed, doordat bij verkoop of einde leasecontract de tijdelijke huid gewoon van de auto wordt verwijderd en de originele (goed geconserveerde niet van nieuw te onderscheiden) lak de auto in een bijna nieuwstaat brengt.

Tijdelijk of permanent
Autobelettering of een full carwrap vraagt een eenmalige investering die vervolgens jaren meegaat. Maar (deel)reclame op een auto of vrachtwagen kan ook uitstekend actiematig worden toegepast.

Moet het nog tijdelijker van aard dan is het gebruik van magneetstickers ook een optie. Snel en simpel aan te brengen en binnen een handomdraai te verwijderen. Hiermee kan eenvoudig worden ingespeeld op actuele acties en de gebruiker bepaalt zelf wanneer met de autoreclame wordt rondgereden.

 

Opties

Slide background
 

Opties

Bekijk ook
icon

Buiten reclame

icon

Binnen reclame

icon

Reclame borden

icon

Auto reclame

icon

Bewegwijzering

icon

Licht reclame

icon

(Mega) parasols

icon

Banieren

icon

Terras schermen

icon

Stickers & Kleding

icon

Huisstijl & Website

icon

Service & Montage

vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geef aan dat u geen robot bent
Naam en achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Bericht

Kruis 1 of meerdere onderwerpen aan waar u graag meer informatie over zou willen ontvangen:

Bekijk de onderwerpen

Rope Reclameproducties

Rope Reclame Producties is een full service en erkend signbedrijf voor binnen- en buitenreclame met een Si’Bon keurmerk. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden reclameproducten door heel Nederland. Alles vakkundig door ons in huis geproduceerd.

© Copyright 2021 Rope Reclame Producties.
Ontwerp en realisatie
www.advacom.nl

sibon

Contact

Rope Reclame Producties
Elkenraderweg 20
6321 BL Wijlre
KvK nummer: 59.30.66.29

M: 06 - 55 17 58 20
T: 043 - 450 18 43
E: info@ropereclame.nl
linkedin Facebook youtube
sibon Algemene voorwaarden Vrijwaring en privacy verklaring Aanleverspecificaties

© Copyright 2021 Rope Reclame Producties.
Ontwerp en realisatie www.advacom.nl